Ondernemersvereniging Acht

OV8

Op ons terrein gebeurt het… bewegen is tenslotte onze business. Distributie, ontwikkeling van innovatieve producten en/of diensten; ondernemen! Die mentaliteit gebruiken wij ook in ons collectief. We bewegen mee of zetten juist een beweging in gang. Zo krijgen we zaken voor elkaar die er voor ons toe doen. We doen het samen. OV8 met haar ruim dertig deelnemers stelt zich dan ook ten doel om de gezamenlijke belangen te behartigen van de bedrijven op ons terrein. Onder andere op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Ondernemersvereniging Acht (OV8) is er voor u. Laten we deze website gebruiken om zaken met elkaar te delen die er voor iedereen toe doen. Die iets toevoegen aan het ondernemen op ons prachtig bedrijventerrein. Laten we de beweging er samen in houden ….

Ondernemersvereniging Acht

projecten

 • Bereikbaarheid

  Ons bestuur is regelmatig in gesprek met onze gemeente om te zorgen dat de toegankelijkheid van ons terrein verbeterd word.

  Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de Anthony Fokkerweg om de doorstroming en de bereikbaarheid van het hele gebied te verbeteren. Als alles volgens planning verloopt zijn de werkzaamheden einde 2020 klaar. Hier kunt u het project volgen:

  https://www.eindhoven.nl/projecten/anthony-fokkerweg

  Indien er urgente zaken zijn inzake onze bereikbaarheid zullen wij dit naar u communiceren.

 • Camerabeveiliging

  Uw bedrijventerrein wordt door camera’s beveiligd. Op de meest strategische plekken op het terrein zijn camera’s geplaatst. Individuele ondernemers hebben hun medewerking verleent door hun pand, dak, stroomvoorziening en glasvezelverbinding ter beschikking te stellen. Op dit moment wordt er onderzoek gedaan naar een aanpassing in deze beveiliging.

 • Onderhoud

  OV8 heeft een beheerovereenkomst openbaar gebied afgesloten met de gemeente. Hoveniersbedrijf Niels der Kinderen en de Ergon zorgen er samen zo goed als mogelijk voor dat ons terrein er netjes uitziet. Zij zorgen o.a. voor: onkruidbeheersing, bladbeheersing, zwerfafval ( geen illegale stort ), graskanten, hagen etc.

  Hieronder valt niet de verharding, riolering, openbare verlichting, bomen en illegale stort. Indien u daar klachten over heeft kunt u dat melden bij de BuitenBeterApp.

 • KVO

  Wederom beloond met het keurmerk veilig ondernemen continu samenwerken. Lees hier het persbericht

  In september 2019 hebben wij het KVO Certificaat Continu Samenwerken weten te behalen.. Dit Keurmerk Veilig Ondernemen

  is een waardering voor bedrijventerreinen waar de samenwerking om de veiligheid te verbeteren al langere tijd goed verloopt. Ons terrein in nauwe samenwerking met bedrijventerrein Eindhoven airport en Flight Forum hebben samen met de gemeente, politie en brandweer afspraken gemaakt om overlast en criminaliteit aan te pakken en het onderhoud en beheer van onze terreinen te verbeteren. Dit levert een veilige omgeving op met als resultaat een groter gevoel van veiligheid en minder schade. Na drie jaar volgt een evaluatie en een hercertificering.

  Download certificaat

  Werkzaamheden Spottersweg/Landsardseweg

  Vanaf 17 augustus t/m 11 september 2020 wordt het kruispunt Spottersweg-Landsardseweg afgesloten.
  De gehele Spottersweg is hierdoor afgesloten. Het kruispunt wordt verlegd naar het nieuwe wegtracé.

  Oirschotsedijk-Luchthavenweg
  De omleidingsroute voor auto’s loopt via de Landsard en voor fietsers via de Slowlane (bekijk hier het kaartje).

  Landsardseweg
  De omleidingsroute voor auto’s loopt via Flight Forum (bekijk hier het  kaartje).
  Het fietspad Landsardseweg blijft gewoon open. Let wel, op de Spottersweg moet wel de omleiding van kaartje 1 gevolgd worden.
  Op de Landsardseweg worden in dezelfde periode ook onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. De weg krijgt een nieuwe asfaltdeklaag en nieuwe bermverharding.

  Voor aanwonenden en bedrijven aan de Landsardseweg, zijn de woningen en\of panden alleen bereikbaar via Wintelre.

  Volg ons op onze socials

  Secretariaat

  De Heer Verenigingsmanagement
  Manuela de Heer
  Postadres:
  Lavendelstraat 22, 5595 ES Leende
  Telefoon (06) 135 457 13

  Interesse in meer informatie