Wordt jouw bedrijf hard getroffen door de coronacrisis?
Ben je op zoek naar steun, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

 

Ondernemersvereniging Acht

OV8

Op ons terrein gebeurt het… bewegen is tenslotte onze business. Distributie, ontwikkeling van innovatieve producten en/of diensten; ondernemen! Die mentaliteit gebruiken wij ook in ons collectief. We bewegen mee of zetten juist een beweging in gang. Zo krijgen we zaken voor elkaar die er voor ons toe doen. We doen het samen. OV8 met haar ruim dertig deelnemers stelt zich dan ook ten doel om de gezamenlijke belangen te behartigen van de bedrijven op ons terrein. Onder andere op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Ondernemersvereniging Acht (OV8) is er voor u. Laten we deze website gebruiken om zaken met elkaar te delen die er voor iedereen toe doen. Die iets toevoegen aan het ondernemen op ons prachtig bedrijventerrein. Laten we de beweging er samen in houden ….

Ondernemersvereniging Acht

projecten

 • Bereikbaarheid

  Ons bestuur is regelmatig in gesprek met onze gemeente om te zorgen dat de toegankelijkheid van ons terrein verbeterd wordt.

  Handig link mbt updates over wegwerkzaamheden / werken op ons terrein :  https://live.andes.nl/eindhoven

  In het noordwesten van Eindhoven komt de HOV 3. Dit heeft een enorme impact op ons terrein. Buiten de directe informatie die u van ons ontvangt of via de gemeente kunt u het ook volgen op deze link:  https://www.eindhoven.nl/projecten/eindhoven-noordwest/hov3

  Indien er urgente zaken zijn inzake onze bereikbaarheid zullen wij dit naar u communiceren. Houd u aub ook de LinkedIn pagina van OV8 in de gaten.

 • Camerabeveiliging

  Uw bedrijventerrein wordt door camera’s beveiligd. Op de meest strategische plekken op het terrein zijn camera’s geplaatst. Individuele ondernemers hebben hun medewerking verleent door hun pand, dak, stroomvoorziening en glasvezelverbinding ter beschikking te stellen. In de eerste helft van 2021 is er een upgrade uitgevoerd van onze beveiliging. Indien u een vraag heeft over een calamiteit neemt u dan contact met ons op.

 • Onderhoud

  De Gemeente zorgt voor het onderhoud van ons terrein. Dit doen ze in samenspraak met ons. Ook wij hebben onze verantwoordelijkheid. We doen het samen.

  Als u iets opvalt kunt u dat melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien het gaat over de verharding, riolering, openbare verlichting, bomen of illegale stort meldt het dan met de BuitenBeterApp.

  Maaischema OV8

  • De grote en brede stukken en brede middenbermen worden 1 maal in augustus-okt geheel gemaaid en 1 maal in juli worden de verkeerskoppen en een smalle strook langs de wegen.
  • Smallere bermen worden 2 maal per jaar gemaaid in juni/juli en sept/okt.
  • Sloten worden oktober gemaaid.
 • KVO

  Wederom beloond met het keurmerk veilig ondernemen continu samenwerken. Lees hier het persbericht

  In september 2019 hebben wij het KVO Certificaat Continu Samenwerken weten te behalen.. Dit Keurmerk Veilig Ondernemen

  is een waardering voor bedrijventerreinen waar de samenwerking om de veiligheid te verbeteren al langere tijd goed verloopt. Ons terrein in nauwe samenwerking met bedrijventerrein Eindhoven airport en Flight Forum hebben samen met de gemeente, politie en brandweer afspraken gemaakt om overlast en criminaliteit aan te pakken en het onderhoud en beheer van onze terreinen te verbeteren. Dit levert een veilige omgeving op met als resultaat een groter gevoel van veiligheid en minder schade. Na drie jaar volgt een evaluatie en een hercertificering.

  Download certificaat

  Afsluiting Eindhovensedijk Spotterweg

  Vanaf 4 juni 2021 – 17.00 uur sluiten wij de Eindhovensedijk definitief af voor het doorgaande gemotoriseerd verkeer.

  Het doorgaande gemotoriseerd verkeer Oirschot-Eindhoven v.v. maakt vanaf dan gebruik van een deel van de nieuw aangelegde wegen in Eindhoven Noordwest.

  Nieuwe route
  De nieuwe route loopt via Erica – Spottersweg – Dirk Noordhoflaan – Nieuwe Achtse Heide – Oirschotsedijk.

  Fietsers
  De fietsers kunnen gebruik blijven maken van Eindhovensedijk en worden via een omleiding naar de Oirschotsedijk geleid.

  Werkzaamheden aan wegenstructuur Eindhoven Noordwest

  Werkzaamheden aan wegenstructuur Eindhoven Noordwest De werkzaamheden om onder andere Eindhoven Airport, Brainport Industries Campus en GDC Acht beter bereikbaar te maken, zijn in volle gang. De werkzaamheden zijn opgedeeld in drie fases, waarvan de eerste zo goed als klaar is. Zo is er een nieuwe afslag naar de A2/N2 aangelegd, is de Anthony Fokkerweg tussen de aansluiting met de N2 en Flight Forum verbreed en is er een fietsbrug over de snelweg geplaatst. Al voordat de eerste fase was afgerond, werd er een begin gemaakt met de tweede fase. Die gaat vooral over de Spottersweg, de verbinding tussen de Anthony Fokkerweg en de Erica in Oirschot, parallel aan het Beatrixkanaal. De Spottersweg is al aangepakt tussen de Luchthavenweg en de Oirschotsedijk en wordt nog verder doorgetrokken tot aan de Erica. Momenteel wordt er onder andere gewerkt aan een fietsbrug over de verlengde Spottersweg, ter hoogte van de
  Oirschotsedijk/Eindhovensedijk.

  De verbinding tussen de Anthony Fokkerweg en de Spottersweg duurt langer dan gepland vanwege vertraging in de verwerving van de gronden. We houden rekening met een vertraging van een jaar. Dat betekent dat de aannemer naar verwachting pas in het vierde kwartaal van 2021 kan beginnen met de bouw van de langzaam verkeersbrug over het Beatrixkanaal in het verlengde van de Luchthavenweg en de herinrichting van het kruispunt Luchthavenweg – Spottersweg. De bouwtijd voor deze brug, het kruispunt en het wegvak tussen de Anthony Fokkerweg en de Luchthavenweg is naar verwachting een jaar, waardoor dit werk waarschijnlijk eind 2022 klaar is. Voor de aanleg van het wegvak tussen de Anthony Fokkerweg en de Luchthavenweg moet ook bodem- en explosievenonderzoek gedaan worden. Als er grote verontreinigingen of explosieven worden aangetroffen, kan dit de oplevering verder vertragen.

  De vertraging heeft geen effect op de verwachte oplevering van het hele project, die staat nog steeds gepland voor het einde van 2023. Dan is met een nieuwe onderdoorgang onder de A2/N2 ook de derde fase afgerond.

  HOV3

  Om de HOV3-lijn te kunnen realiseren, is een nieuw bestemmingsplan nodig. Dit bestemmingsplan vervangt gedeeltelijk een aantal huidige bestemmingsplannen.

  Vanaf vandaag, 1 juli, ligt het nieuwe bestemmingsplan zes weken ter inzage. In bijlage de tekst zoals deze vandaag in het Groot Eindhoven is gepubliceerd.

  U kunt het bestemmingsplan op afspraak inzien op het Inwonersplein of bekijk het hier online.

  Als een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt en je bent het ergens niet mee eens, kun je een zienswijze indienen.
  Dit kan digitaal met het formulier zienswijze bestemmingsplan. Het digitaal indienen van een zienswijze kan uitsluitend met dit formulier; zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend.

  Je kunt ook schriftelijk reageren naar:
  De Gemeenteraad, t.a.v. het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening, Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.

  Ten slotte is het ook mogelijk om mondeling een zienswijze in te dienen. Klik hier voor meer informatie.

  Volg ons op onze socials

  Secretariaat

  De Heer Verenigingsmanagement
  Manuela de Heer
  Postadres:
  Lavendelstraat 22, 5595 ES Leende
  Telefoon (06) 135 457 13

  Interesse in meer informatie